Res Publica Escape Room

 – Iskustvo života!

Escape room namijenjen je svima koji se vole zabaviti i rješavati logičke mozgalice! Svoj tim možete sastaviti od dva do pet igrača, a za bijeg na raspolaganju imate 60 minuta!

Novi Escape Room!

Želite li provesti sat vremena igrajući zabavnu, ali izazovnu igru? Naša soba za bijeg odličan je način da provedete nezaboravno vrijeme sa svojim prijateljima ili obitelji, dok radite zajedno kako biste riješili zagonetke i zadatke.

Doživite ​​u stvarnom životu igru koja zahtijeva da igrači rade zajedno kako bi riješili skrivene zagonetke i pobjegli iz sobe. Svaka escape room avantura ima rok od 60 minuta za rješavanje zagonetki i bijeg. Igrači će morati koristiti intuiciju, vještine timskog rada i inteligenciju kako bi savladali jedinstven i izazovan skup zadataka. Obećajemo vam nezaboravan doživljaj pun zabave, avanture i intriga!

Novi room escape – novi izazov!

Room escape je avanturistička, zabavna igra u kojoj koristite svoje znanje i logiku.

Ukratko, room escape je teretana za Vaš mozak! Pruža novo i jedinstveno iskustvo zabave nakon kojeg više ništa neće biti isto. Ukoliko ste u potrazi za avanturom i novim iskustvima, escape room je atrakcija koju ne smijete propustiti!

Trebat ćete dobro napregnuti sive stanice, pametno upotrijebiti sve svoje vještine i inteligenciju da biste riješili niz logičkih problema i završili igru.

Okupite svoju pobjedničku ekipu od 2 do 5 osoba i krenite! Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku!

Jeste li spremni za igru?

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.