Respublica Escape Room – o nama

Zahvaljujemo Vam što ste posjetili stranicu Respublica Escape Room Split! Bilo da je ovo vaš prvi put u iskustvu u sobi za bijeg ili ste veteran escape rooma, pobrinut ćemo se da se sjajno zabavite i doživite nezaboravno iskustvo o kojem ćete rado razgovarati i osvrtati se. Čvrsto vjerujemo da pri vašem posjetu nama ćete doživjeti jedno od najuzbudljivijih interaktivnih zabavnih sadržaja u živo, koju možete imati. Ne samo da ćete se sjajno zabaviti i uživati ​​u našem iskustvu, vjerojatno ćete se vratiti s više prijatelja i obitelji kako biste više uživali u budućnosti!

Naša soba za bijeg je odlično mjesto za svaku prigodu i razlog. Ako samo želite mjesto za druženje, ako želite novu kreativnu zabavu, želite li zabavu koja vam je zanimljiva, gdje ste glavna atrakcija, gdje možete igrati i doživjeti kao da ste u filmu u kojem ste glumac / glumica, a ne samo netko tko pasivno gleda, možete vidjeti i doživjeti priču kroz oči glumca / glumice, a to ste vi, vi i vlastitim očima.

Naše room escape iskustvo je odlično mjesto za zabave, rođendane, obljetnice, večernje zabave, redovite noćne izlaske, druženje s prijateljima, večernji izlazak u grad, obiteljski izlet, noćni parovi, samo grupa prijatelja koja želi opustite se i učinite nešto drugačije što je i zabavno, ali u isto vrijeme iskustvo u kojem ćete biti aktivna osoba, ostvariti ciljeve, svladati prepreke sa prijateljima dok ste u eksploziji i imati vrijeme svog života!

roomescape rijeka

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.