FAQ

Moramo li unaprijed rezervirati sobu?

Da, preporučujemo da rezervirate kako ne bismo imali druge grupe istodobno i da će osoblje biti tamo da vas pusti igrati.

Moram li ispisati svoju potvrdu rezervacije?

Ne, nije potrebno. Email sa potvrdom rezervacije služi samo za vas.
Molimo vas  da dođete barem 10-15 minuta prije početka vašeg vremena rezervacije kako biste izbjegli kašnjenje ili razočaranje. Možda nećemo moći smjestiti kasne dolaske.

Kako se igra?

Da biste dobili odgovor na ovo pitanje, morate doći i vidjeti. Prije početka igre, naš gamemaster će Vas uputiti u sve pojedinosti i odgovoriti na sva Vaša pitanja (vezana uz igru, naravno)

Postoji li dobna granica?

Preporučena donja dobna granica je 15 godina, a gornje – nema! Glavni razlog za to ograničenje je složenost igre. Igrači mlađi od 15 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. 12 godina ili manje: potreban je nadzor odrasle osobe. Imajte na umu da igre mogu uključivati blage zastrašujuće elemente i neke fizičke prepreke.
– 18 bez vodstva.

Jesmo li stvarno zaključani?

Ne! U bilo kojem trenutku možete izaći iz sobe!

Što ako zapnemo tokom igre?

Tijekom igre imate pravo na takozvani hint koji možete zatražiti od gamemastera u svakom trenutku koji vam pomaže da nastavite igru. Možete ga tražiti koliko god puta želite, ALI – što više hintova, to manje zabave jer cilj je da bez ili sa što manje hintova riješite slučaj.

Koji su načini plaćanja?

Trenutno se može samo gotovinom platiti, ali uskoro ćemo proširiti mogućnosti. Svakako nas pratiti kako biste bili prvi informirani!

Koliko prije početka igre moramo doći?

Molimo Vas da dođete 15 minuta ranije kako bismo Vas pripremili na igru i odgovorili na Vaša pitanja.

Osobne stvari?

Svaki sudionik molimo da ostavite sve osobne stvari u sigurnom ormaru koji vam pružamo na licu mjesta. To je zbog vas, tako da možete uživati ​​u igri u potpunosti i ostati sigurni u sobi.

Odgovornost?

– Imajte na umu da svaki sudionik preuzima punu odgovornost za vlastitu upotrebu sobe.

Zabrana? (odnosi se na ponašanje u prostorijama)

– strogo je zabranjeno snimanje bilo kakvih fotografija i videozapisa tijekom igre
– nakon izlaska iz sobe, dijeljenje podataka i informacija o sobama na bilo kojem socijalnom umrežnom mjestu strogo je zabranjeno, što podrazumijeva ozbiljne pravne posljedice
(više informacija potražite u odjeljku Uvjeti i odredbe)

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.