Prvi put u escape roomu?

Prvi put u escape roomu?

The Gold of Tarsatica

Želite li provesti sat vremena igrajući zabavnu, ali izazovnu igru? Naša sobe za bijeg odličan su način kako provesti nezaboravno vrijeme sa svojim prijateljima ili obitelji, dok radite zajedno kako biste riješili zagonetke i zagonetke. U escape roomu testirati ćemo vam se na najzabavniji način!

Escape room ili soba za bijeg je avantura i puzzle igra, u jednom. Igrači se stavljaju u skupine (ekipe) od dva ili više igrača. Tim igrača je zaključan u sobi. Timovi imaju određeno vrijeme, obično 60 minuta, kako bi riješili tragove sadržaja sobi. Igrači mogu “pobjeći” iz sobe nakon rješavanja zagonetki. Ključ je dobar timski rad unutar grupe igrača!

Escape room igre, ili avanture, su podjednako hit među djecom (one koji su obiteljske tematike), odraslim osobama i kao team building aktivnost.

Svaka će tvrtka drugačije tematizirati escape room avanturu. Neki se mogu tematizirati (ili dizajnirati) kao ukleta kuća, povijesnu avanturu,  bijeg od zombija, ili bilo kojom drugom temom na koju se možete sjetiti.

Neke escape room igre su dizajnirane prvenstveno za odrasle. Međutim, možete pronaći avanture prilagođene djeci i obiteljske sobe za bijeg (kao što su naše).

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.