Što je Escape Room igra?

Što je Escape Room igra?

Escape Room je interaktivna igra u kojoj sudjeluje dva do pet igrača u sobi određenog scenarija. Igrači koji se nalaze u sobi imaju odrđeno vrijeme (najčešće svega 60 minuta) da uz pomoć raznih predmeta, šifri i zagonetki na logičan način pronađu izlaz. Glavni zadatak tima je da pomoću skrivenih predmeta, šifri i riješenih zagonetki na logičan način pronađu izlaz iz sobe.

Biti zaključan u sobi i imati 60 minuta za pronalazak ključa u vama će probuditi adrenalin i širok spektar emocija. Upravo takav koncept nudi Escape Room, koji iz dana u dan dobija sve veći broj posjetilaca, kojima ovo predstavlja idealan bijeg od dosadne svakodnevice. Da biste bili učesnik ove igre nije vam potrebno nikakvo predznanje. Potrebno je da „ponesete“ dobro raspoloženje, logiku, timski duh, spretnost i kreativnost.

Umjesto igranja igrice ispred kompjutera, Vi ćete se naći u tematskoj sobi u kojoj ćete se osjećati kao heroj, detektiv ili možda kao glavni junak nekog filma.

Igra je namijenjena svima koji žele da se dobro zabave, a da pri tome testiraju svoje sposobnosti poput logike, opažanja i zaključivanja. Escape room će vas natjerati da koristite logiku, timski rad i moć opažanja kako biste riješili zagonetke koje su pred vama.

Tražite neku novu, drugačiju aktivnost u slobodno vrijeme? Pokušajte ovo! Utrka protiv vremena, riješavanje misterije dok ste zaključani u sobi sa grupom prijatelja!

Jeste li spremni za izazov?

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.