Rezervacije

REZERVACIJE JOŠ NISU OTVORENE.

Saznajte nešto više o escape avanturama koje Vas očekuju:

Zlato Tarsatice

The Gold of Tarsatica

Ova pustolovina bijega vodi vas do antičkih vremena, kada je rimska tvrđava Tarsatica bila na vrhuncu svoje moći kao trgovačko središte. Rat bjesni diljem Europe između dvaju svjetova Istoka i Zapada, a mala Tarsatica koja je smještena usred svega stvorila je savršeni centar za međunarodnu špijunažu. Dok se špijuni različitih carstava skrivaju i prikupljaju informacije, netko kuje plan protiv Tarsatike. Hoćete li pomoći sačuvati jednu stvar koju Tarsatica cijeni najviše?
Njeno skriveno zlato.

  • 2- 5 IGRAĆA
  • 60 MINUTA

Karolina Riječka

Godina je 1813., doba Napoleonskih ratova. Zapovjednik francuskog garnizona zagleda se u privlačnu Karolinu, suprugu trgovca koji se bavi i krijumčarenjem engleskog sukna. Britanska flota uplovljava u Kvarner i pada odluka da bombardiraju Rijeku, kako bi onemogućili opstanak Napoleonove vojske.

Gradski načelnik, koji je ujedno i tajni britanski špijun, predloži da Karolina svojom ljepotom šarmira britanskog admirala i odgovori ga od bombardiranja grada. Mlada Karolina, odlučna u svojoj nakani da pomogne svom gradu, odlazi je na admiralski brod, te se upušta u pregovore s engleskim admiralom, u pokušaju da nagovori engleske časnike da prestanu razarati grad na Rječini…

  • 2- 5 IGRAĆA
  • 60 MINUTA

REZERVACIJA JE POTREBNA PRIJE IGRE!
PLAĆANJE MOŽE SE IZVRŠITI SAMO GOTOVINOM, PRILIKOM DOLASKA.

2-3 osobe (350 kn)
4-5 osobe (450 kn)

Okupite ekipu, rezerirajte termin i započnite svoju escape room avanturu!

Proudly powered by Respublica Obscura | Sva prava pridržana.